Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș, vizită oficială în Franța. Ce a discutat premierul cu președintele francez

Dacian Cioloș, vizită oficială în Franța. Ce a discutat premierul cu președintele francez

Dacian Cioloș, vizită oficială în Franța. Ce a discutat premierul cu președintele francez
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Ian 2016   •   16:15

Premierul Dacian Cioloș și-a început miercuri vizita oficială de două zile în Franța. Șeful Guvernului român a fost primit la Paris cu onoruri militare, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Hotel National des Invalides, fiind întâmpinat de secretarul de stat pentru afaceri europene din cadrul Executivului francez, Harlem Desir.

Au fost intonate imnurile naționale ale României și Franței, iar premierul român a trecut în revistă Garda de onoare, care ulterior a defilat prin fața șefului Executivului de la București.

După ceremonie, Dacian Cioloș a plecat spre Palatul Elysee, unde a fost întâmpinat de președintele Republicii Franceze, Francois Hollande, cu care a avut o întrevedere tete-a-tete. Dacian Cioloș a participat și la un dejun oferit de Hollande, la care sunt prezenți și premierul Manuel Valls și alți membri ai Guvernului francez.

La finalul întrevederii, Cioloș și Hollande au susținut declarații de presă comune. Ascultați întreaga conferință de presă în materialul video de mai sus.



×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş Franta francois hollande
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close