Antena 3 Actualitate Dacian Cioloș, incident la Londra

Dacian Cioloș, incident la Londra

01 Mai 2019   •   13:54
Dacian Cioloș, incident la Londra

Dacian Cioloş a avut parte de un eveniment neplăcut în toiul campaniei electorale. Cioloş s-a deplasat la Londra pentru a convinge comunitatea de români din capitala Regatului Unit de proiectele inițiate de fostul premier al României. În perioada în care a stat la Londra, acesta a vizitat şi un şantier din Wembley, unde lucrează foarte mulți români și care a fost scena unor evenimente neplăcute pentru Cioloș.

Aici, a fost luat la rost de Doru Mihalachi, originar din Bacău, ofițer în rezervă al Armatei Române. Doru Mihalachi este cetățean britanic și munceşte la Londra din 2001.

„Ce i-am spus? Că a făcut contract pentru 4 fregate la preț dublu. Că a avut un ministru al fondurilor europene, Ghinea, numit și „ministrul zero”, iar banii noștri au ramas la dispoziția Comisiei Europene care i-a dat Germaniei pentru refugiați.I-am mai zis că acum condamnă legile justiției și emiterea OUG pe justiție, în schimb el, prin ministrul Prună, a dat OUG și a modificat cp si cpp, adica 178 de articole și nimeni nu a comentat… I-am spus că a venit prim ministru pe valul Colectiv și că eu, personal, nu am văzut realizarile lui. Eram tensionați amândoi. A evitat să răspundă. Era nervos că știu… L-am certat mai mult, dar bineînțeles că decent. Și i-am urat succes”, a afirmat Doru Mihalachi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close