Antena 3 CNN Actualitate Anunț important făcut de Dacian Cioloș: Ministerul Transporturilor pregătește finalizarea șoselei ocolitoare a Sucevei

Anunț important făcut de Dacian Cioloș: Ministerul Transporturilor pregătește finalizarea șoselei ocolitoare a Sucevei

Anunț important făcut de Dacian Cioloș: Ministerul Transporturilor pregătește finalizarea șoselei ocolitoare a Sucevei
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    27 Aug 2016   •   22:40

Ministerul Transporturilor pregătește finalizarea șoselei ocolitoare a Sucevei, pentru care bugetul este asigurat, a anunțat sâmbătă premierul Dacian Cioloș, scrie Agerpres.

„Ministerul Transporturilor pregătește finalizarea șoselei ocolitoare a Sucevei, care mai are circa 15% din lungime să fie finalizată. Din păcate, e un proiect care a fost dus până la 85%. Apoi a fost întrerupt timp de 3-4 ani. Avem resursele financiare să-l finalizăm și Ministerul Transporturilor lucrează la organizarea licitației pentru ca până la sfârșitul anului viitor (...) să putem finaliza acest proiect”, a spus Cioloș, în timpul unei vizite efectuate alături de premierul polonez Beata Szydlo în județul Suceava.

Potrivit lui Cioloș, în Master Plan este prinsă și o altă șosea. „Este prinsă și șoseaua cu patru benzi care pleacă de aici din Nord până spre București, unde la fel avem intenția să începem lucrările anul viitor”, a mai spus Cioloș.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ea este fetiţa omorâtă şi ascunsă într-o canapea, în Bucureşti
x close