Dacian Cioloș, moment inedit în timpul unui interviu. Ce a ales premierul de pe tavă, la împlinirea unui an de mandat la Palatul Victoria

de A.M.P    |    17 Noi 2016   •   13:16
Dacian Cioloș, moment inedit în timpul unui interviu. Ce a ales premierul de pe tavă, la împlinirea unui an de mandat la Palatul Victoria Foto: Dacian Ciolos/Facebook

Dacian Cioloș a fost supus unei ”tradiții inedite” în timpul unui interviu acordat Europa FM, unde i s-a dat posibilitatea să aleagă de pe o tavă mai multe obiecte, făcând apel la tradiția românească a ”tăierii de moț”.

Astfel, prezent în studioul Europa FM, premierul Dacian Cioloș a fost invitat de Anca Grădinaru să aleagă de pe o tavă pe care se aflau un telefon, ”cheile de la Palatul Victoria”, bani, card bancar, o șurubelniță și o pană de scris. Deși tradiția spune că trebuie alese trei obiecte, Cioloș a ales un singur obiect: telefonul. Și a și explicat de ce.

”O să iau doar un obiect. Fiecare dintre ele pot fi analizate, dar cred că e un element care rămâne cheie în continuare. Dincolo de profesionalism, în guvernare, e foarte important să fii transparent, să fii deschis şi să poți să comunici”, a declarat Dacian Cioloș.

 

 

x close