Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloş, întâlnire la Palatul Victoria cu Sorin Cîmpeanu

Dacian Cioloş, întâlnire la Palatul Victoria cu Sorin Cîmpeanu

Dacian Cioloş, întâlnire la Palatul Victoria cu Sorin Cîmpeanu
10 Noi 2015   •   17:55

Premierul desemnat Dacian Cioloş a venit marţi la Palatul Victoria, unde se va întâlni cu premierul interimar Sorin Cîmpeanu. Cioloş are la dispoziţie 10 zile pentru întocmirea listei şi programului de guvernare cu care trebuie să se prezinte în Parlament, pentru votul de învestire. 


Cioloş a sosit la Guven la scurt timp după ce preşedintele Klaus Iohannis l-a prezentat la Palatul Cotroceni drept premier desemnat. 

Dacian Cioloş a declarat că intenţionează să deschidă administraţia guvernamentală spre societate şi să lucreze îndeaproape cu grupurile politice din Parlament pentru "a progresa împreună" pe proiectele ce vor fi propuse, el precizând că în perioada următoare se va concentra pe formarea echipei.

"Sunt conştient de faptul că trecem printr-o perioadă, cred eu, cheie pentru societatea românească, o perioadă în care societatea a ajuns la un grad de maturitate care necesită o prezenţă publică a Guvernului, în aşa fel încât să asigure puntea de legătură între diferite instituţii ale statului şi aş spune, mai precis, între politic şi societate", a spus Dacian Cioloş, desemnat de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de prim-ministru, la Palatul Cotroceni.

Dacian Cioloş, desemnat de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de premier, are la dispoziţie 10 zile pentru întocmirea listei şi a programului de guvernare, cu care să se prezinte în faţa Parlamentului pentru obţinerea votului de încredere, pentru învestire fiind necesare 274 de voturi.
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close