Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloş s-a întâlnit cu Traian Băsescu. Ce i-a spus fostul preşedinte premierului desemnat

Dacian Cioloş s-a întâlnit cu Traian Băsescu. Ce i-a spus fostul preşedinte premierului desemnat

Dacian Cioloş s-a întâlnit cu Traian Băsescu. Ce i-a spus fostul preşedinte premierului desemnat
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Noi 2015   •   17:20

Dacian Cioloş s-a întâlnit, joi, cu liderul Mişcării Populare Traian Băsescu, fostul preşedinte însoţindu-l pe premierul desemnat la ieşirea din sediul formaţiunii şi urându-i "mult noroc". Dacian Cioloş a stat la sediul PMP aproximativ o jumătate de oră. 


Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a declarat, după o întâlnire cu premierul desemnat, Dacian Cioloş, care sunt priorităţile partidului pe care îl reprezintă şi a menţionat că acestea sunt diferite faţă de cele ale PNL şi UNPR.

"L-am atenționat că prioritățile noastre ne situează în opoziție față de prioritățile PNL și UNPR, partide care îl susțin. Noi avem anumite condiții pe care le-am anunțat," a spus Băsescu.

Dacian Cioloş a început miercuri o primă serie de discuţii cu partidele politice, având întâlniri cu liderii PNL, UNPR, ALDE, UDMR, PSD.

Joi, premierul desemnat s-a întâlnit cu conducerea PSRO, apoi a mers la sediul Mişcării Populare.

De asemenea, el urmează să aibă o întâlnire, în cursul serii, cu liderul Partidului Naţional Democrat Daniel Fenechiu.

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Ciolo? a fost desemnat, marţi, de către preşedintele Klaus Iohannis, pentru funcţia de premier, Iohannis precizând că soluţia agreată cu partidele politice, cu foarte mici excepţii, este cea a unui guvern de tehnocraţi.

Dacian Cioloş a precizat, joi, că va prezenta la sfârşitul săptămânii componenţa Cabinetului pe care îl propune.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close