Antena 3 CNN Actualitate Camarila lui Traian Băsescu a produs prejudicii uriaşe. Vezi cine spune asta

Camarila lui Traian Băsescu a produs prejudicii uriaşe. Vezi cine spune asta

Camarila lui Traian Băsescu a produs prejudicii uriaşe. Vezi cine spune asta
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    08 Oct 2015   •   11:13

Liviu Nistoran, antreprenor în domeniul IT-Telecom, a vorbit, joi, la Daily Income, despre dosarele penale ale fostului preşedinte Traian Băsescu.

"Camarila lui Traian Băsescu a produs prejudicii uriaşe prin diferite tertipuri, prin retrocedări şi uriaşe prejudicii pe care le-a produs statului român în scandalurile suspendărilor lui(...). Nu înţeleg de ce nu se pune degetul pe rană şi nu se merge direct la ţintă", a spus Liviu Nistoran.

"DNA, cel mai important jucător politic, acţionează în mod selectiv", a opinat el.

"Sunt anumite dosare care sunt extraordinar de rapid rezolvate şi alte dosare în care nu se întâmplă nimic", a mai spus Liviu Nistoran.

Fostul şef al statului este implicat în trei dosare penale: dosarul răpirii jurnaliştilor români, dosarul Casa Mihăileanu şi dosarul de şantaj deschis ca urmare a plângerii penale depuse de senatorul PSD Gabriela Vrânceanu Firea, în care Băsescu a cerut medierea.

Traian Băsescu a fost audiat, joi dimineaţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, într-un dosar în care în anul 2007 a fost reclamat de o persoană că nu şi-a ţinut promisiunea de a demisiona, aşa cum afirmase.


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close