Antena 3 CNN Actualitate Daily Income: Câţi spioni are România şi cât ne costă ei

Daily Income: Câţi spioni are România şi cât ne costă ei

Daily Income: Câţi spioni are România şi cât ne costă ei
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    28 Ian 2015   •   11:13
Demisia lui George Maior de la conducerea SRI ar putea avea legătură cu dorinţa preşedintelui Klaus Iohannis de a avea persoane noi în fruntea unor instituţii, şi nu cu interviul acordat recent de şeful Serviciului, în care acesta ar fi ameninţat Curtea Constituţională, este de părere jurnalista Elena Cristian.
 
"Nu cred că (demisia - n.r.) are legătura nici cu interviul, nici cu problema cu CCR. Cred că totul are legătură cu dorinţa noului preşedinte al României de a avea alte persoane în fruntea acestor instituţii foarte importante şi cred că semnalul a fost lansat şi George Maior a încercat să-şi pregătească terenul aducând în atenţia publică toate aceste conflicte care i-ar putea postului şi pentru care ar trebui să renunţe", a comentat Elena Cristian, redactor-şef Income, miercuri, la emisiunea Daily Income, de la Antena 3.
 
"Instituţia pe care o conduce are prea mare putere, ca el să renunţedin cauza unui conflict cu CCR", a adăugat jurnalista.
 
Potrivit acesteia, există surse care spun că o nouă numire la şefia SRI se va face după luna februarie.
 
În ceea ce priveşte cariera lui Maior, Elena Cristian este de părere că acesta se va întoarce în PSD şi ar putea candida la şefia partidului.

 


-şlţş

 

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close