Antena 3 CNN Actualitate Daily Income: Iohannis, încurcat de impactul bugetar. "Începe să aibă discurs politic"

Daily Income: Iohannis, încurcat de impactul bugetar. "Începe să aibă discurs politic"

Daily Income: Iohannis, încurcat de impactul bugetar. "Începe să aibă discurs politic"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    08 Sep 2015   •   10:50
Preşedintele Klaus Iohannis începe să aibă un discurs politic, a comentat jurnalistul Elena Cristian, după ce şeful statului a fost încurcat ieri de o întrebare referitoare la impactul bugetar.

"Începe să aibă discurs politic preşedintele Klaus Iohannis. Ştia aşa, să treacă uşor, să ocolească (subiectul - n.r.)" , a spus jurnalistul Elena Cristian, marţi, la emisiunea Daily Income, de la Antena 3.
 
Întrebat de presă care este impactul bugetar după promulgarea Legii pensiilor speciale pentru militari, preşedintele a redirecţionat jurnaliştii spre Guvern.
 
Iată, mai jos, dialogul:
 
Jurnalist: Aţi promulgat Legea pensiilor speciale pentru militari. Dumneavoastră ştiţi care este impactul bugetar al acestei legi, pentru că Guvernul nu ne-a comunicat nimic în acest sens?
 
Klaus Iohannis: Sunt convins că Guvernul ştie foarte bine şi vă comunică cu mare plăcere aceste chestiuni.
 
Jurnalist: Când aţi spus că respingeţi Codul Fiscal, unul din motive a fost că nu ştiţi impactul său. Dar, la această lege, l-aţi ştiut?
 
Klaus Iohannis: Permiteţi să reformulez. Am ştiut şi ştiu impactul, dar nu am vrut să mă implic în dezbaterea publică pe Codul Fiscal. Bineînţeles că am ştiut care sunt calculele Guvernului, calculele BNR-ului şi calculele făcute de consilierii prezidenţiali. Datele nu au fost foarte diferite, doar interpretările şi, exact din acest motiv, am considerat că trebuie mai bine dezbătută. Vă mulţumesc.
 

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close