Antena 3 CNN Actualitate Daily Income: Se mai poate bloca accesul la informaţie?

Daily Income: Se mai poate bloca accesul la informaţie?

de S.T.    |    20 Oct 2015   •   10:47

Ediţia de marţi a emisiunii "Daily Income" a tratat cazul incredibil din Năvodari, unde primarul ar fi dat ordin să se taie cablul tv pentru ca oamenii să nu vada o anchetă a jurnaliştilor de la În Premieră.

Analistul economic Radu Soviani a declarat, în context, că cine se gândeşte că blochează accesul la informaţie în 2015 este o persoană naivă.

Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, ar fi dat ordin să se taie cablul tv pentru ca oamenii să nu vadă ancheta colegilor noştri de la În Premieră despre tabăra din Năvodari care a ajuns o ruină şi o ţintă pentru rechinii imobiliari.

Contactat telefonic de colegii de la Previziunile Zilei, primarul din Năvodari a lansat acuzaţii grave la adresa postului nostru de televiziune.

Nicolae Matei este cercetat în două dosare şi a fost condamnat deja în primul la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru dare de mită, dar decizia a fost contestată de edil la Curtea de Apel Constanţa.

"Dacă îşi închipuie cineva că se mai poate ascunde vreo informaţie este naiv şi primitiv(...). Greu de crezut să fie patru din cinci companii de cablu sub presiunea unei erori tehnice. Cred că pot exista investigaţii de natură penală", a comentat analistul Radu Soviani.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Daily Income cu Adrian Măniuţiu"

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close