Antena 3 CNN Actualitate Dalli continuă să încaseze taxa de parcare, deşi locurile au trecut în administrarea Primăriei (VIDEO)

Dalli continuă să încaseze taxa de parcare, deşi locurile au trecut în administrarea Primăriei (VIDEO)

Dalli continuă să încaseze taxa de parcare, deşi locurile au trecut în administrarea Primăriei (VIDEO)
Sursa foto: Dalli
13 Iul 2009   •   20:36

Şefii se ceartă, angajaţii încasează! Trei milioane de euro aduc profit anual parcările, firmei Dalli. Iar patronii nu sunt dispuşi să renunţe uşor la profitul lor. Chiar dacă, începând de luni, peste trei mii de locuri de parcare trec în administrarea Primăriei, angajaţii Dalli încasează în linişte taxa de parcare.

Peste 3.000 de locuri din centrul Capitalei au trecut în administrarea Primăriei. Teoretic. Practic însă, luni dimineaţă angajaţii Dalli erau tot acolo şi încasau taxa de parcare. Se pare că ordinul Primăriei nu corespunde cu ordinul patronilor.

Chiar dacă au mai întâlnit şi şoferi revoltaţi, angajaţii nu s-au sfiit să încaseze bani.

Reprezentanţii firmei Dalli afirmă că nu vor renunţa la parcări şi vor merge şi în instanţă dacă este nevoie.

Managementul companiei Dalli Exim SA consideră intenţia de evacuare a Primăriei ca fiind ilegală şi îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă instituţia publică pentru abuz în serviciu.

Parcările aduc anual un profit de peste trei milioane de euro, însă învestiţiile firmei au fost minime. Reprezentanţii primăriei spun că firma dallli nu a respectat contractul, iar în parcări nu există panouri luminoase de presemnalizare, nu există sisteme de supraveghere şi monitorizare video, nu se asigură evidenţa permanentă şi automată a încasărilor şi nu sunt afişate locurile disponibile.



Antena 3


×
Subiecte în articol: parcari primarie
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close