Antena 3 CNN Actualitate Dâmboviţa. Autopsia fetiţei care a murit la haznaua şcolii arată că eleva s-a înecat

Dâmboviţa. Autopsia fetiţei care a murit la haznaua şcolii arată că eleva s-a înecat

Dâmboviţa. Autopsia fetiţei care a murit la haznaua şcolii arată că eleva s-a înecat
Sursa foto: Foto: mytex.ro
de M.Z.    |    13 Mar 2012   •   14:37

Autopsia elevei de clasa a doua care a murit luni, după ce a căzut în haznaua din curtea şcolii din localitatea dâmboviţeană Viişoara, arată că fetiţa a murit înecată, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IJP) Dâmboviţa, Raluca Florescu.

''Autopsia fetiţei găsite decedate a arătat că aceasta a murit înecată, iar leziunile descoperite nu i-au provocat moartea'', a precizat Florescu, potrivit Agerpres.

Trei eleve au căzut, luni, în haznaua unei şcoli din Viişoara, în timp ce se aflau în recreaţie. Unul dintre copii a murit, iar ceilalţi doi copii au fost salvaţi în ultima clipă de cadrele didactice.

Cei trei copii erau în pauză şi se jucau în zona toaletei improvizate a şcolii. Copilul care a murit era o feţiţă de aproximativ zece ani.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Florescu, a declarat că incidentul s-a petrecut în spatele şcolii, unde trei copii au mers să se joace, iar, la un moment dat, o placă din beton cu care era acoperită fosa septică a cedat şi copiii au căzut.
  
Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.
 
În urma incidentului, şi Inspectoratul Şcolar a demarat o anchetă, prima măsură fiind demiterea directorului şcolii din Viişoara.


×
Subiecte în articol: şcoală autopsie Dambovita eleva
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close