Antena 3 CNN Actualitate Dâmboviţa. Legea îl favorizează pe primarul care a împuşcat un tânăr acum două zile

Dâmboviţa. Legea îl favorizează pe primarul care a împuşcat un tânăr acum două zile

Dâmboviţa. Legea îl favorizează pe primarul care a împuşcat un tânăr acum două zile
Sursa foto: Foto: Videonews
28 Iun 2011   •   19:37

Nimeni nu e mai presus de lege. Nici măcar primarul din Dâmboviţa, care acum două zile a împuşcat un tânăr venit la barul său, ca să-i ceară ceva pe datorie. Legea, însă, îl favorizează pe primar.

Pentru a-l trage la răspundere, poliţia are nevoie de alica ajunsă în rinichii bărbatului. Medicii, însă, cred că e mai bine să o lase acolo.

Omul este şi acum în spital. "Vreau să-mi scoată alica. Doar nu voi rămâne cu corpul ăla de fier sau ce e în mine", a spus victima.

Alica a devenit actor principal în acest caz. Poliţia are nevoie de ea pentru a vedea dacă provine din puşca primarului sau nu.

"Până când nu vom intra în posesia proiectilului extras din corpul bărbatului de 26 de ani, nu putem dispune alte expertize", a declarat cms. Mihaela Savu, purtător de cuvânt  IPJ Dâmboviţa.

Totul depinde de momentul în care medicii vor hotărî să-i extragă bărbatului alica din organism.

"Putem face mai mult rău intervenind decât lăsând corpul străin pe loc. Sunt foarte mulţi pacienţi care au din război un glonţ fie în ficat, fie în cap şi trăiesc şi astăzi ", spune Carmen Marcu, director medical la Spitalul Judeţean Târgovişte.

Dacă medicii hotărăsc să-i lase alica în rinichi, primarul ar putea scăpa basma curată.

 


×
Subiecte în articol: primar tanar rinichi
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close