Antena 3 CNN Actualitate Dâmboviţa. Persoană grav rănită, după ce a fost împuşcată din greşeală la vânătoare

Dâmboviţa. Persoană grav rănită, după ce a fost împuşcată din greşeală la vânătoare

Dâmboviţa. Persoană grav rănită, după ce a fost împuşcată din greşeală la vânătoare
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Dec 2010   •   09:43

Un bărbat a fost grav rănit, vineri dimineaţă, la o partidă de vânătoare desfăşurată în localitatea dâmboviţeană Răcari. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor afirmând că vânătoarea era organizată ilegal, iar cel care l-a împuşcat accidental pe bărbat ar fi ginerele unui primar din judeţul Dâmboviţa.

Incidentul a fost anunţat la serviciul unic de urgenţă 112, iar primele informaţii arată că la vânătoare participau doi bărbaţi, pe fondul de la Ghimpaţi.

"Nu se cunosc deocamdată împrejurările în care a avut loc accidentul de vânătoare. Din primele informaţii rezultă că acolo ar fi fost doi bărbaţi, victima şi o altă persoană. La faţa locului a mers o echipă a Poliţiei şi urmează să vedem în cel mai scurt timp ce s-a întâmplat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir, pentru Mediafax.

Conform sursei citate, bărbatul împuşcat are 31 de ani, a fost rănit grav în abdomen şi va fi transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Bărbatul este cioban în zonă şi participa la vânătoare pe post de gonaci, iar cel care l-a împuşcat accidental ar fi ginerele primarului localităţii dâmboviţene Ciocăneşti, mai afirmă sursele citate.






×
Subiecte în articol: Dambovita Targoviste vanatoare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close