Antena 3 CNN Actualitate Dâmboviţa. Tânăra împuşcată de un poliţist este în stare extrem de gravă

Dâmboviţa. Tânăra împuşcată de un poliţist este în stare extrem de gravă

Dâmboviţa. Tânăra împuşcată de un poliţist este în stare extrem de gravă
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mar 2013   •   15:39

Tânăra împuşcată în cap de un poliţist din comuna dâmboviţeană I.L. Caragiale este în stare foarte gravă, fiind internată în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, a declarat duminică, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Bogdan Opriţa, pentru agenţia Mediafax.
   
Medicul Bogdan Opriţa a spus că tânăra a fost adusă duminică dimineaţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, starea acesteia fiind stabilă, dar "extrem de gravă".
   
Directorul Spitalului Judeţean din Târgovişte, Radu Petrescu, a declarat anterior că tânăra "este în stare foarte gravă, în comă depăşită", fiind transportată la Spitalul Floreasca după ce a fost echilibrată hemodinamic şi respirator.
   
Poliţistul Marius Cârstea, ajutor al şefului postului de Poliţie din comuna I.L. Caragiale, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit mort în maşina sa, duminică dimineaţă, iar prietena lui, Elena Pârşă, de 23 de ani, a fost găsită în stare gravă, fiind împuşcată în cap.
   
Primele date arată că agent principal Marius Cârstea, care lucra la Poliţia Dâmboviţa din anul 2004, şi-a împuşcat iubita în cap cu arma din dotare, apoi s-a sinucis, cei doi fiind descoperiţi de către o patrulă de Poliţie duminică dimineaţă, în jurul orei 6.30, în maşina poliţistului, care era parcată în spatele dispensarului din comună.
   
Elena Pârşă este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti Marian Pârşă, mort în februarie 2010, la vârsta de 23 de ani, după ce cu patru ani înainte fusese diagnosticat cu cancer.
   
Costel Pârşă, tatăl tinerei, care este preşedintele Partidei Romilor din comuna dâmboviţeană Vlădeni, spune că fata a lucrat ca funcţionar public la Primăria Vlădeni, dar acum nu mai are un loc de muncă. El a cerut sprijinul cunoscuţilor şi al primarului din localitate pentru a fi ajutat financiar pentru tratamentul tinerei.
   
Şeful Poliţiei Dâmboviţa, Marian Gălbenuş, a spus că Marius Cârstea a fost testat psihologic în 28 noiembrie 2012, controlul arătând rezultate corespunzătoare.
   
"Era un poliţist exemplar, iar postul de poliţie din Ion Luca Caragiale era un post cu rezultate bune. Era un poliţist exemplar şi nu era cunoscut cu probleme. Îşi făcea datoria, avea o familie normală. Era divorţat, nu avea copii", a adăugat şeful Poliţiei Dâmboviţa.
   
Potrivit acestuia, în 2004 poliţistul a absolvit Şcoala de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina, apoi a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice la Universitatea "Valahia" din Târgovişte, iar acum era student în anul al doilea la Facultatea de Drept de la aceeaşi universitate.
   
Localnicii spun că mama poliţistului, care lucrează în Italia, nu ar fi fost de acord cu relaţia fiului ei pe motiv că fata este de etnie romă şi că femeia îl suna periodic pentru a-i aminti să pună capăt relaţiei, acesta putând fi unul dintre motivele neînţelegerii între cei doi tineri.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close