Antena 3 CNN Actualitate Dan Bittman, consilier la Finanţe dintr-un capriciu? "În viaţă, îmi ofer toate plăcerile" (VIDEO)

Dan Bittman, consilier la Finanţe dintr-un capriciu? "În viaţă, îmi ofer toate plăcerile" (VIDEO)

Dan Bittman, consilier la Finanţe dintr-un capriciu? "În viaţă, îmi ofer toate plăcerile" (VIDEO)
Sursa foto: Dan Bittman
08 Mar 2010   •   10:32

Dan Bittman a participat la emisiunea ?Cu Divele nu-i de glumit? prezentată de Mihaela Rădulescu unde a făcut o serie de declaraţii suprinzătoare. Mai în glumă, mai în serios, cântăreţul a spus că incursiunea lui în viaţa politică, mai exact postul de consilier în ministerul Finanţelor, este un capriciu.

Solistul trupei Holograf a spus că niciodată nu şi-a refuzat un capriciu şi că atunci când vrea să încerce ceva, o face fără să stea pe gânduri. "În viaţă mi-am oferit, tot timpul, toate plăcerile şi toate capriciile. Şi când vreau să văd ceva, mă duc, văd şi plec. Nici o problemă", a declarat Dan Bittman.



Trupa Holograf, al cărei solist este Dan Bittman, consilier al ministrului de Finanţe, va fi imaginea băncii Millennium în cadrul unei campanii de promovare a unui credit ipotecar. Solistul a declarat că nu se află într-o situaţie de incompatibilitate, întrucât contractul a fost semnat înainte de a fi numit consilier.

La începutul lunii ianuarie, Dan Bittman a fost numit consilier al ministrului Finanţelor Publice pe probleme privind imaginea instituţiei în rândul populaţiei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close