Antena 3 CNN Actualitate Dan Bittman: Leo Iorga avea o voinţă uriaşă. Oamenii îl iubeau necondiţionat, pentru felul lui de a fi

Dan Bittman: Leo Iorga avea o voinţă uriaşă. Oamenii îl iubeau necondiţionat, pentru felul lui de a fi

Dan Bittman: Leo Iorga avea o voinţă uriaşă. Oamenii îl iubeau necondiţionat, pentru felul lui de a fi
Sursa foto: Foto: captură Antena 1
de S.T.    |    02 Noi 2019   •   15:10

LEO IORGA A MURIT. Leo Iorga avea o voinţă uriaşă şi a arătat că până în ultimul moment trebuie să crezi în tine şi în şansa ta, a declarat solistul trupei Holograf, Dan Bittman.

LEO IORGA A MURIT. El a adăugat că fostul solist al trupei Compact, decedat sâmbătă, a luptat timp de şapte ani cu o boală necruţătoare. De asemenea, Bittman a evocat întâlnirea din 20 septembrie, de la Arenele Romane, când Leo Iorga a părăsit spitalul pentru a cânta în memoria lui Teo Peter.

LEO IORGA A MURIT. „Ultima oară când l-am văzut pe Leo a fost acum aproximativ o lună şi jumătate, la Arenele Romane, am cântat împreună. A venit direct din spital, într-un scaun cu rotile. L-am îmbrăţişat cu toţii, l-am sărutat. Ştiam că e nu e bine, dar încă o dată, pentru a nu ştiu câta oară, ne-a arătat că este cel mai mare luptător, pe care l-am cunoscut eu, cel puţin, în viaţă. A fost şi este şi va fi pentru noi toţi, prietenii lui, un exemplu de luptă împotriva unei boli care nu iartă. Omul acesta a avut o voinţă uriaşă. Şi nu numai că a avut el o voinţă uriaşă. A încercat prin felul lui de a fi să le arate tuturor că merită să lupţi. Timp de peste şapte ani a luptat cu o boală necruţătoare. Ne-a arătat că până în ultimul moment trebuie să crezi în tine şi în şansa ta. Acesta a fost Leo Iorga - pe lângă un extraordinar solist, o extraordinară voce - a fost un om cu o ambiţie şi o putere formidabile. Dumnezeu să îl odihnească şi condoleanţe familiei”, a arătat Dan Bittman.

LEO IORGA A MURIT. El a adăugat că Leo Iorga a fost „un artist desăvârşit”, dar şi un om cu o căldură deosebită.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: leo iorga Dan Bittman trupa Holograf leo iorga
Parteneri
Cât mai ține frigul: Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
x close