Antena 3 CNN Actualitate Dan Capatos luptă alături de Antena 3 și Antena 1: „Nimeni, niciodată, nu va câștiga un război cu presa!”

Dan Capatos luptă alături de Antena 3 și Antena 1: „Nimeni, niciodată, nu va câștiga un război cu presa!”

Dan Capatos luptă alături de Antena 3 și Antena 1: „Nimeni, niciodată, nu va câștiga un război cu presa!”
de S.T.    |    16 Feb 2016   •   12:57

Imobilele în care se desfășoară activitatea posturilor de televiziune Antena 1 și Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite luni de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care pune în executare sentința penală definitivă din 2013.

Antena 3 şi Antena 1, ordin de evacuare urgentă! Emisia este amenințată!

Dan Capatos a împărtășit gânduri și speranță: „Nimeni, niciodată, nu va câștiga un război cu presa. Am trecut prin așa ceva în urmă cu 22 de ani, când mă angajasem la Evenimentul Zilei de atunci, care era un cotidian extrem de dur la adresa președintelui Ion Iliescu. Era interzis la Cotroceni, iar anchetele pe care le făceam eu cu bunul meu prieten de-o viață, Radu Tudor, deranjau foarte mult. Și atunci am fost acuzați de atentat la siguranța națională și anchetați. Ne-am demontat telefoanele, ne-au anchetat vreo doi ani... A rămas totul în coadă de pește pentru că nu au reușit să demonstreze nimic.”

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close