Antena 3 CNN Actualitate Dan Diaconescu, din nou în faţa instanţei: "Agenţii lucrează în continuare" (VIDEO)

Dan Diaconescu, din nou în faţa instanţei: "Agenţii lucrează în continuare" (VIDEO)

Dan Diaconescu, din nou în faţa instanţei: "Agenţii lucrează în continuare" (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
02 Aug 2010   •   10:00

Dan Diaconescu a ajuns luni dimineaţă la Judecătoria Sectorului 1, unde le-a cerut magistraţilor să îi fie ridicate interdicţiile, printre care cea de a vorbi despre dosarul în care este anchetat. Magistraţii au decis, însă, să menţină interdicţiile impuse.

La intrarea în sediul Judecătoriei, Dan Diaconescu a declarat că "agenţii secreţi" lucrează în continuare împotriva lui şi că aşteaptă ca judecătorii să fie curajoşi şi să dea verdictul corect.

"Am avut zilele trecute, mi-a povestit cineva, la o firmă de undeva din România, în interiorul unei firme, s-a prezentat un tip. Un nou agent secret, ca să nu zic de la DNA sau DIICOT, să nu deranjez din nou apele. Şi a zis: Aţi fost la OTV de curând? Şi ce-aţi făcut acolo, aţi dat bani sau aţi luat? (...) Şi îşi nota pe un carnet. Deci agenţii lucrează în continuare", a declarat Dan Diaconescu.

Patronul OTV nu mai are voie să vorbească în presă despre învinuirile care i se aduc, în cele două dosare în care este cercetat. Dan Diaconescu şi realizatorul TV Doru Pârv au fost arestaţi pe 23 iunie de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1. Ei sunt acuzaţi că l-ar fi şantajat pe primarul comunei arădene Zărand, căruia i-au cerut 200.000 de euro pentru a nu difuza un material compromiţător despre averea sa.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: DIICOT Dan Diaconescu judecatorie DNA
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close