Antena 3 Actualitate Dan Negru, mesaj pentru adolescenți: Plecați de lângă mine. Bucurați-vă de anii ăștia

Dan Negru, mesaj pentru adolescenți: Plecați de lângă mine. Bucurați-vă de anii ăștia

30 Oct 2017   •   14:34
Dan Negru, mesaj pentru adolescenți: Plecați de lângă mine. Bucurați-vă de anii ăștia

Dan Negru le dă un sfat tinerilor, după o avalanșă de mesaje care arată că deja mulți știu ce vor face de Revelion: îl vor petrece alături de îndrăgitul realizator TV.

”Ma îngrijorează postările in care sunt taguit in ultimele zile. La întrebarea ce faceți de Revelion răspunsul e Dan Negru. Am citit sute de mesaje cu răspunsul asta si ma sperie ca ele sunt scrise de puști de 16, 17 sau 18 ani, adică exact varsta la care televizorul trebuie sa fie ultima opțiune. La 17 ani, de Revelion eu căutam gagici frumoase, cu picioare lungi. Faceți asta! Bucurați-va de anii ăștia! Vor trece atat de repede și o sa va para atat de rău! Mai târziu o sa descoperiți ca e mai important cum iti petreci timpul decat cum îți cheltui banii. Greselile financiare pot fi corectate, insa timpul nu se mai întoarce. Bucurați-va de anii astia! Da, o sa vin din nou de Revelion la televizor dar dacă aveți 16,17 sau 18 ani plecați de lângă mine! V-am ținut de urat in nopțile de revelion ale copilăriei dar care nu vreau sa va răpeasc bucuria timpului adolescentei !” scrie Dan Negru pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close