Antena 3 CNN Actualitate Dan Negru, propunere surprinzătoare pentru Nicolae Ciucă în scandalul facturilor uriașe: ”Mutăm toată școala în Dubai. E cald, n-au nevoie de gaz”

Dan Negru, propunere surprinzătoare pentru Nicolae Ciucă în scandalul facturilor uriașe: ”Mutăm toată școala în Dubai. E cald, n-au nevoie de gaz”

Dan Negru face o propunere surprinzătoare Guvernului României. Prezentatorul de televiziune a calculat costul unei șederi de o lună de zile la un hotel în Dubai și l-a comparat cu factura la gaze a unei școli din Bârlad. Concluzia lui Dan Negru? ”Cu doi într-un pat, mutăm toată școala și ieșim mai ieftin.”

Dan Negru, propunere surprinzătoare pentru Nicolae Ciucă în scandalul facturilor uriașe: ”Mutăm toată școala în Dubai. E cald, n-au nevoie de gaz”
Sursa foto: Facebook/Dan Negru
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Ian 2022   •   19:56

„În atenția domnului Nicolae Ciucă, prim ministru României. 

Domnule prim-ministru, am găsit soluția ! 

O școală din Bârlad a primit factura la gaze pe luna trecută de 54 mii euro. Știrea e în toată presa.  Vă anunț cu deosebit respect că am găsit rezolvarea problemei pentru următoarea lună de iarnă! 

Am rezervat 31 de paturi de hotel în Dubai la modica suma de 11470 de euro pentru toată luna februarie.  Cu doi într-un pat, mutăm toată școala și ieșim mai ieftin. 

În Dubai e cald, n-au nevoie de gaz.  Profesorii rămân în Bârlad și facem școala online.  Vă rog să-mi comunicați urgent dacă doriți sa rezerv camere și pentru ceilalți 4 milioane de copii școlarizați în România. 

Ne mai gandim prin martie dacă-i mai aducem înapoi . Oricum pleacă. 

Cu deosebită considerație, al d-voastră, Dan Negru.”, a transmis prezentatorul de televiziune pe Facebook.

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că toate facturile la energie elctrică și gaze calculate greșit vor fi refăcute. Consumatorii nu vor fi debranşaţi și nu vor plăti penalități.

„Furnizorii de energie electrică și gaze naturale au agreat noile măsuri anunțate de Guvern pentru compensarea și plafonarea prețurilor, angajându-se, totodată, să depună eforturi susținute pentru a evita, pe viitor, repetarea problemelor legate de emiterea de facturi eronate. Totodată, furnizorii și-au asumat responsabilitatea de a storna și de a reface facturile emise eronat până acum, urmând ca cele deja achitate să se deducă din următoarea factură”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Citește șiCum își vor recupera românii banii plătiți în plus la facturile greșite din noiembrie și decembrie

In atenția domnului Nicolae Ciucă, prim ministru României. Domnule prim-ministru, am găsit soluția ! O școală din...

Posted by Dan Negru on Monday, January 17, 2022

×
Subiecte în articol: Dan Negru facturi Nicolae Ciucă
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close