Antena 3 CNN Actualitate Dan Negru: „TVR l-a refuzat pe Andrei Gheorghe că avea dantura stricată”

Dan Negru: „TVR l-a refuzat pe Andrei Gheorghe că avea dantura stricată”

Dan Negru: „TVR l-a refuzat pe Andrei Gheorghe că avea dantura stricată”
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    23 Mar 2018   •   09:35

Dan Negru a publicat un comentariu pe pagina sa de Facebook în care dezvăluie câteva detalii uluitoare despre modul în care Televiziunea Română l-a refuzat pe Andrei Gheorghe.

„TVR nu s-a delimitat de Marina Almăjan care a spus ca televiziunea publica l-a refuzat pe Andrei Gheorghe din cauza ca avea dantura stricata. Deci, e adevărat! Și e grav! Cunosc profesioniști admirabili in TVR dar am cunoscut și politruci trecători care n-au legătura cu breasla asta. Astora, care nu cunosc lumea televiziunii le spun ca sunt celebre negocierile dintre vedete și televiziuni pe seama defectelor fizice: ABC a pus la cale slăbirea lui Oprah, TF1 a negociat cu Seal o posibila operație estetica a fetzei care-i este brăzdată de cicatrici. Azi, o dantura stricata se repara in câteva zile dar o vedeta-brand se construiește in câțiva ani. Mie, nea Tomitza, cel mai bun om de machiaj din istoria televiziunii din România îmi construia o fatza de HD , la TVR fiind, in vremurile in care HD era sf. De asta imi place sa cred ca NU dinții lui Gheorghe au speriat TVR-ul. Gura lui, poate, dinții, nu!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Andrei Gheorghe a fost găsit mort luni seara, la domiciliul său din localitatea Voluntari. Poliţiştii din Ilfov au deschis dosar de moarte suspectă în cazul lui.

Potrivit unor surse, jurnalistul ar fi murit din cauza unui stop cardio-respirator.

×
Subiecte în articol: Dan Negru Andrei Gheorghe
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close