Antena 3 CNN Actualitate Dan Puric: În spatele virusului, se lucrează cu consecvență la distrugerea esenței omului

Dan Puric: În spatele virusului, se lucrează cu consecvență la distrugerea esenței omului

Dan Puric, unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, a vorbit, vineri, la Exces de Putere, despre cele mai recente evenimente din România. Acesta a criticat modul în care autoritățile au ales să se raporteze la cele doua mari pelerinaje așteptate de milioane de creștini români.

Dan Puric: În spatele virusului, se lucrează cu consecvență la distrugerea esenței omului
Sursa foto: Facebook/ Dan Puric
de Dan Gabor    |    30 Oct 2020   •   22:50

"Un om care crede în Dumnezeu nu este o victimă, el poate să fie un martir, el poate să fie un creștin adevărat și un om cu ceea ce se numește spiritul de discernământ. Știți că cel care a identificat adevărul cu libertatea a fost Iisus. În clipa în care ești în adevăr ești un om liber.

Și atunci această libertate, acest adevăr îți dă posibilitatea să vezi natura răului care vine peste tine. Suntem acum într-un dublu atac după cortina aceasta, sigur, gravă din punct de vedere epidemiologic a virusului. Mult mai grav este virusul ideologic. În ceața aceasta și în teama aceasta legitimă a omului, văd că este un fel de consecvență de a distruge umanitatea în sensul ei, în esența ei.

Iar eu văd cu câtă consecvență se lucrează în spatele acestui pericol care este virusul la distrugerea structurii omului. Nu mai vorbesc asupra poporului român, că este un fel de ofensivă asupra naturii lui creștine care a ajuns până la blasfemie", a spus Dan Puric, în emisiunea Exces de putere, moderată de Adrian Ursu.

 

 

×
Subiecte în articol: Dan Puric Exces de putere Adrian Ursu
Parteneri
Incendiul de la Poliţia Capitalei: Mână criminală sau incident?
x close