Antena 3 CNN Actualitate Dan Puric: „L-au întrebat pe un sfânt în pustie cum este lumea asta în care trăim. Și bătrânul a luat un băț și a desenat un cerc pe nisip...”

Dan Puric: „L-au întrebat pe un sfânt în pustie cum este lumea asta în care trăim. Și bătrânul a luat un băț și a desenat un cerc pe nisip...”

Dan Puric: „L-au întrebat pe un sfânt în pustie cum este lumea asta în care trăim. Și bătrânul a luat un băț și a desenat un cerc pe nisip...”
01 Ian 2018   •   19:12

Într-un spectacol prezentat de Antena 3, Dan Puric a vorbit despre credință și despre neamul românesc care se poate salva doar prin credință.

„Există încă în neamul acesta o undă carstică pe dedesubt, care ține cu o încăpățânare fantastică ceva ascuns. Este acel filon de credință. În clipa în care nu mai crezi, începe dezamăgirea, în clipa în care nu mai crezi începe distrugerea încrederii în tine și în celălalt.

L-au întrebat pe un sfânt în pustie cum este lumea asta în care trăim. Și bătrânul a luat un băț și a desenat așa pe nisip și a făcut un cerc. A zis: Aici în mijlocul cercului e biserica, de aici pleacă omul în lume. Și a făcut niște raze. Și a zis: Vezi cum pleacă omul în lume? Îl lasă și pe celălalt. Și se duce singur și părăsește și credința. Când se întoarce din lume, se întoarce în substanța hristică dimpreună”, a mărturisit Dan Puric.

×
Subiecte în articol: Editie Speciala Dan Puric sfant credinta
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close