Antena 3 CNN Actualitate Dan Şova: Posibila interceptare a lui Traian Băsescu e legală

Dan Şova: Posibila interceptare a lui Traian Băsescu e legală

01 Feb 2015   •   20:39

Punerea sub acuzare a Elenei Udrea pentru spălare de bani şi arestarea unor intimi ai săi, precum Dorin Cocoş şi Alina Bica, la care se adaugă turnatoria ei lungă şi plină de amănunte senzaţionale aduc în atenţia opiniei publice o ipoteza bombă: Traian Băsescu a fost interceptat de DNA.

Dan Şova, învitat în emisiunea Punctul de Întâlnire, a comentat aceste informaţii, spunând că o eventuală interceptare a lui Traian Băsescu ar fi legală.

„Serviciile de Informaţii nu sunt subordonate preşedintelui, nu trebuie să-i asigure o protecţie specială acestuia (…) Trebuie să-l protejeze de lucrurile rele care se pot întâmpla, dar nu trebuie să protejeze lucrurile rele pe care le-ar putea face preşedintele. Serviciile de Informaţii protejează România, nu pe Traian Băsescu”, a explicat Dan Şova.

Dacă au făcut acest lucru în cadrul unor proceduri judiciare şi cu acceptul magistratului sau dacă au înregistrat în mod legal pe altcineva din anturajul domniei sale, iar domnul Traian Băsescu a căzut „pe tehnică”, aşa cum se spune, lucrurile sunt absolut legale”, a precizat Dan Şova.

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close