Antena 3 CNN Actualitate Dan Şova: Şeful CNADNR, Mircea Pop, va fi schimbat de la conducerea instituţiei

Dan Şova: Şeful CNADNR, Mircea Pop, va fi schimbat de la conducerea instituţiei

Dan Şova: Şeful CNADNR, Mircea Pop, va fi schimbat de la conducerea instituţiei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    22 Aug 2013   •   18:21
Ministrul marilor proiecte, Dan Şova, a anunţat joi că îl va schimba din funcţie pe şeful CNADNR Mircea Pop, printr-o decizie a Consiliului de Administraţie. Acesta  era interimar la CNADNR din ianuarie, în urma banchetului de la Bâlea.

 "Pop va fi schimbat astăzi, după ce se reuneşte Consiliul de Administraţie. El va rămane în Consiliul de Administraţie ca membru", a spus Şova.
 
În luna ianuarie, după ce presa a relatat că mai mulţi directori din CNADNR au petrecut la munte, deşi meteorologii anunţaseră pentru acea perioadă că vremea se va înrăutăţi accentuat, premierul Victor Ponta a anunţat că Mircea Pop a demisionat de la conducerea companiei, dar va asigura interimatul pentru o perioadă foarte scurtă, până la numirea altui şef.
 
Pop a rămas însă interimar până în prezent, premierul Ponta explicând că acesta a câştigat concursul pentru postul de manager privat astfel că Guvernul ar fi obligat să îl instaleze în această funcţie dacă expiră interimatul.

Citeşte şi CNADNR aruncă 700.000 de euro pe gunoaie, după ce a dat zeci de mii de euro, să vadă cât de satisfăcuţi sunt românii de drumurile patriei

CNADNR cheltuie zeci de mii de euro, ca să vadă cât de satisfăcuţi sunt românii de drumurile patriei








 

×
Subiecte în articol: CNADNR dan sova
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close