Antena 3 CNN Actualitate Dan Şucu, patronul FC Rapid: "Era nevoie de mascaţi să îl ducă pe Daniel Niculae la audieri?"

Dan Şucu, patronul FC Rapid: "Era nevoie de mascaţi să îl ducă pe Daniel Niculae la audieri?"

Dan Şucu, patronul clubului de fotbal FC Rapid, a declarat, astăzi, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, că Daniel Niculae s-ar fi prezentat singur la audieri, dacă ar fi fost invitat, iar ridicarea preşedintelui FC Rapid cu mascaţii este doar o demonstraţie de forţă fără sens.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mar 2024   •   12:15

Daniel Niculae, preşedintele FC Rapid, a fost ridicat de mascaţi, în această dimineaţă, după mai multe percheziţii făcute de poliţiştii din Bucureşti într-un dosar de grup infracţional organizat.

În exclusivitate pentru Antena 3 CNN, Dan Şucu, patronul clubului FC Rapid, a declarat că totul este o demonstraţie de forţă fără sens.

"Avocatul m-a sunat azi-dimineaţă să îmi spună că au venit mascaţii ca să îl aducă pe Nico la audieri într-un dosar care are legătură cu materiale explozive, arme, muniţii, nu am înţeles foarte mult. Nico nu este o persoană care să fugă de răspundere. Dacă ar fi fost invitat să meargă să dea o declaraţie, mergea şi dădea o declaraţie. Era nevoie de mascaţi ca să îl aducă pe Niculae, pe preşedintele unui club cu un milion de susţinători, să îl aducă la audieri?

Mie mi se pare o demonstraţie de forţă fără sens", a declarat Dan Şucu.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close