Antena 3 Actualitate Dan Voiculescu a fost condamnat pentru că a refuzat să "predea" Antena 3: "Eu cu treaba mea, sunt bărbat. Voi cu treaba voastră"

Dan Voiculescu a fost condamnat pentru că a refuzat să "predea" Antena 3: "Eu cu treaba mea, sunt bărbat. Voi cu treaba voastră"

de Georgiana Adam    |    29 Dec 2020   •   14:45
Dan Voiculescu a fost condamnat pentru că a refuzat să "predea" Antena 3: "Eu cu treaba mea, sunt bărbat. Voi cu treaba voastră"

Adrian Ursu, directorul editorial al Antena 3, a dezvăluit care a fost adevăratul motiv al condamnării lui Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact.

În emisiunea "Dosare de presă" de evz.ro, realizată de jurnalistul Mirel Curea, Adrian Ursu a vorbit despre presiunile făcute asupra lui Dan Voiculescu, în perioada în care Antena 3 prezenta ilegalitățile comise de Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu.

Adrian Ursu a spus că Dan Voiculescu a refuzat să "predea" postul de televiziune, așa cum s-a întâmplat în multe alte cazuri în media, chiar dacă i s-a transmis că, procedând astfel, va fi achitat.

"Și mai e ceva. Dincolo de toată mitologia din oraș, ca să zic așa, faptul că fondatorul trustului ăsta și-a asumat ca tot ce se întâmplă acolo, chiar dacă îi este potrivnic, să fie lăsat în sfera libertății de exprimare… Și-a asumat, deși avea la îndemână cheia.

Putea să zică „Eu închid sau o dau. Sau o predau”, ceea ce era și mai simplu. Au făcut-o mulți, din păcate: au prestat această predare , aproape de la un capăt la altul, al afacerilor de media românești", a spus Adrian Ursu.

Acesta a relatat și ce le-a transmis Dan Voiculescu, în cadrul unei discuții cu conducerea Antena 3: "Eu cu treaba mea, sunt bărbat. Voi cu treaba voastră".

 

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu Dan Voiculescu

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close