Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu, despre condamnarea în dosarul Telepatia: „O nedreptate de parcurs”

Dan Voiculescu, despre condamnarea în dosarul Telepatia: „O nedreptate de parcurs”

Dan Voiculescu, despre condamnarea în dosarul Telepatia: „O nedreptate de parcurs”
26 Sep 2013   •   14:40

„O nedreptate de parcurs”. Astfel caracterizează preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, condamnarea pe care a primit-o în dosarul Telepatia, pe blogul său personal.

Redăm mai jos întregul text scris de Dan Voiculescu

O nedreptate de parcurs

Decizia de azi in dosarul Telepatia reprezinta o nedreptate.

Dar ea nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi: copii saraci, care nu au bani de haine ori rechizite si nu pot sa mearga la scoala; tineri fara un loc de munca, indiferent de efortul facut; parinti care isi ingroapa copiii din culpe medicale ori indiferenta administrativa; batrani uitati de stat si de societate.

Voi ataca, desigur, decizia instantei.  Am in continuare incredere deplina in magistratii corecti si in sistemul de justitie romanesc si european. Ma bazez pe ideea ca singura acuzatie care mi se poate aduce – halucinanta pentru orice sistem de drept – este cea de influentare telepatica. Inclusiv judecatoarei Gratiela Constantin, pe drept cuvant, i-a fost greu sa creada ca exista o astfel de acuzatie in dosar. Insa la fila 165 din rechizitoriul DNA scrie negru pe alb:  “Toti cei implicati (n.r. in acest dosar) au actionat in interesul Grivco S.A. din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie”.

Am un scurt mesaj pentru cei care ma cunosc – si stiu cat de mult imi place lupta: sa nu-si faca griji!

Iar cei care nu ma plac sau nu ma cunosc sa nu se bucure prematur: orice s-ar intampla, REVIN :)

×
Parteneri
Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de DNA
x close