Dan Voiculescu: Interesul domnului Băsescu pentru agricultură nu prevesteşte nimic bun

02 Iul 2013   •   18:16
Dan Voiculescu: Interesul domnului Băsescu pentru agricultură nu prevesteşte nimic bun

În cea mai recentă postare de pe blogul personal, preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a comentat declaraţiile făcute de Traian Băsescu în privinţa agriculturii.

„Interesul domnului Băsescu pentru agricultură nu prevesteşte nimic bun”, consideră Dan Voiculescu, înainte de a concluziona că „din fericire, în acest moment, Suspendatul nu poate face nimic mai mult decât demagogie”.

Redăm mai jos întreaga postare de pe blogul lui Dan Voiculescu

Dupa ce a “rezolvat” educatia, Traian Basescu “se ocupa” de agricultura

Plictisit in surghiunul de la Cotroceni, dezamagit de nepopularitatea miscarii populare, epuizat de dusuri cu multime atent selectata, Traian Basescu a incercat ieri sa mai castige cateva secunde de atentie abordand un subiect extrem de important: agricultura.

Evident, impactul a fost irelevant. Publicul nu mai este deloc interesat de initiativele Suspendatului. Insa specialistii sunt ingrijorati. Traian Basescu s-a mai ocupat si de educatie, si au urmat reduceri de salarii, concedieri si rezultate catastrofale la bacalaureat si testele nationale.

Trebuie sa recunoastem, in materie de dezastre, Suspendatul are inzestrari exceptionale. Pe ce pune mana, arde! Chiar si la propriu, cum a fost in cazul incendiului din portul Rouen.

Asadar, interesul domnului Basescu pentru agricultura nu prevesteste nimic bun.

Din fericire, in acest moment, Suspendatul nu poate face nimic mai mult decat demagogie…


x close