Antena 3 Actualitate Dan Voiculescu: Nu vă fie frică! Dictatura lui Băsescu se zbate spre marele final

Dan Voiculescu: Nu vă fie frică! Dictatura lui Băsescu se zbate spre marele final

17 Feb 2015   •   18:41

Dan Voiculescu a publicat, marţi seară, pe blogul său personal, un atac dur la adresa lui Traian Băsescu, a anunţat Alessandra Stoicescu în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

"În nemernicia sa, Traian Băsescu, această ruşine a României, se laudă pe Facebook că el a recuperat România pe care eu aş fi "luat-o" pentru mine. Neruşinatul uită că România a fost, în ultimii 10 ani, total în mâna lui şi a lăsat-o românilor cu datorii de peste 20 de miliarde de euro, cea mai mare datorie a României postdecembriste.", a scris Dan Voiculescu pe blog.

Dan Voiculescu spune că faptele fostului preşedinte nu trebuie să rămână nepedepsite, şi e încrezător că românii aşteaptă o ocazie să aibă un cuvânt de spus în acest sens.

"Tupeul, minciuna, impostura şi hoţia au condus România în ultimul deceniu, iar Băsescu trebuie să plătească pentru toate fărădelegile sale. Nu ştiu dacă o comisie parlamentară are şanse de reuşită, însă un proces colectiv împotriva acestui ticălos se impune. Probabil nu vor semna 7,4 milioane de români, dar câteva sute de mii o vor face cu siguranţă şi va fi semnificativ. Nu vă fie frică! Dictatura lui Băsescu se zbate spre marele final.", a mai spus Dan Voiculescu pe blogul său.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close