Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu: Dacă aș fi avut un restaurant, în viața mea nu aș fi închis. Ce-mi faci? Mitraliați sau ce faceți?

Dana Budeanu: Dacă aș fi avut un restaurant, în viața mea nu aș fi închis. Ce-mi faci? Mitraliați sau ce faceți?

Dana Budeanu a fost invitata lui Razvan Dumitrescu la emisiunea Subiectiv, de luni seara, și a vorbit despre efectele pandemiei în România și în lume. Făcând referire la domeniul HoReCa, grav afectat de restricții, aceasta a spus că nu și-ar fi închis niciodată restaurantul, daca ar fi fost proprietarul unei astfel de afaceri.

Dana Budeanu: Dacă aș fi avut un restaurant, în viața mea nu aș fi închis. Ce-mi faci? Mitraliați sau ce faceți?
de Georgiana Adam    |    04 Ian 2021   •   21:53

"Eu sunt o fire foarte optimistă. Îmi doresc foarte mult să înțelegeți că, pentru bogați, așa cum mă exprim eu la mișto, această situație (n.r. pandemia) nu există. Își permit să petreacă, să călătorească, satraiasca, să stea închiși în casă și să nu simtă asta pentru că au bani. Marea majoritate, însă, nu." a spus, luni, Dana Budeanu. Aceasta consideră că pandemia este "pentru săraci"

"După aceste lockdown-uri, peste 150 de milioane de oameni din întreagă lume au intrat în starea de saraie lucie. Toată business-urile s-au închis. Oamenii nu mai au din ce să trăiască. Se întâmplă în România. Când, vreodată ar putea există vreo justificare, de exemplu cu ce s-a intamplac cu HoReCa. Niciodată!

Ați îngropat la propriu un sector pe care nu l-ați ajutat cu nimic. Am prieteni care au restaurante, ce ajutoare? Nu s-a încasat nimic. Oamenii sunt în faliment definitiv. Oamenii nu au primit niciun ban, niciun ajutor.

Dana Budeanu: Îmi doresc enorm că în 2021 această nație să nu mai halească toate manipulările și minciunile

"Eu, dacă aș fi avut un restaurant, împreună cu alți 2000 de proprietari de restaurante, în viață mea nu aș fi închis restaurantul. Ce-mi faci? Mitraliați sau ce faceți? Amenzi, ok, ne vedem în instanța.

Eu nu-mi închid restaurantul pentru că tu nu ai nicio justificare să îl închizi, nu ai nicio justificare pentru a lua această măsură, în timp ce voi stați lipiți unul de altul în Parlament."

Dana Budeanu, verdict dur despre vaccinare: 'Voi ați auzit pe cineva, oricine, să se sesizeze?'

Noi n-am testat, noi n-am testat deloc - cai verzi pe pereți. Dar, trebuie să ne vaccinăm acum... când ne-om organiza. Că nici acum nu suntem organizați. Nu e nimic, e ok. Nu vă grăbiți. Oricum suntem ultimii, la orice noi suntem ultimii. Numai la poza cu salvările am fost primii, înainte de englezi. Știe și domnul Arafat cum să facă pozele. Noi trebuie să ne vaccinăm, da? Da!

Eu nu am auzit nimic de la presa asta de propagandă, plătită cu zeci de milioane de euro, domnule, noi nu ne testăm înainte să ne vaccinăm? Nu trebuie să fii negativ ca să te vacinezi? Că nu ai voie să te vaccinezi dacă ai boala. În general, în viață, nicio boală.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close