Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu, despre înregistrarea cu Nicușor Dan: ''Dezvăluirile făcute de mine sunt 1% din ceea ce eu ştiu despre Nicuşor Dan!''

Dana Budeanu, despre înregistrarea cu Nicușor Dan: ''Dezvăluirile făcute de mine sunt 1% din ceea ce eu ştiu despre Nicuşor Dan!''

Dana Budeanu a vorbit în exclusivitate la Sinteza Zilei despre dezvăluirile pe care le-a făcut la începutul săptămânii trecute. Una dintre cele mai urmărite vedete din România mărturiseşte că are mai multe înregistrări cu candidatul PNL și al USR PLUS la Primăria Capitalei.

Dana Budeanu, despre înregistrarea cu Nicușor Dan: ''Dezvăluirile făcute de mine sunt 1% din ceea ce eu ştiu despre Nicuşor Dan!''
de Georgiana Adam    |    20 Sep 2020   •   22:39

Dana Budeanu a vorbit în exclusivitate la Sinteza Zilei despre înregistrarea audio pe care a lansat-o cu Nicuşor Dan.

Este vorba despre o înregistrare în care politicianul sună să facă o intervenţie pentru un interlop.

''Doresc ca publicul să înţeleagă, pentru că este foarte smart, că nu doar eu am materialele despre Nicuşor Dan. Eu cred că Dana Budeanu le-a primit ultima. Nu cred, sunt sigură, pentru că nu doresc să spun că ştiu.

Eu am primit aceste materiale care nu au fost publicate de presă.

În momentul în care le-am ascultat, mi s-au părut extrem de importante. Eu nu sunt nici ipocrită, nici pură, nici exemplu de om perfect aşa cum este Nicuşor Dan şi aşa cum este USR-ul. Eu nu sunt. Eu nu cred în această mişcare. Sunt lucruri pe care eu le scriu de aproape cinci ani de zile despre această mişcare, despre cei care fac parte din această mişcare. Mi s-a părut extrem de important ca electoratul USR să ştie care este adevărul.

Domnul Nicuşor Dan a făcut trafic de influenţă dovedit!

. Nu contează, reţineţi! (...) El a pus mâna pe telefon în calitate de parlamentar şi a sunat o autoritate şi a intervenit în decizia unei autorităţi. Nu există! Este trafic de influenţă definit, punct. Nu contează. Deci spune, nu domne că nu a cerut bani. Unde scrie asta în articol? Nu există. Foloase pentru tine sau altcineva. Orice fel de folos!  Este clar trafic e influență. Pentru Nicuşor Dan nu este?

Dezvălurile făcute de mine sunt 1% din ceea ce eu ştiu despre Nicuşor Dan. Ceea ce eu ştiu despre Nicuşor Dan ştie inclusiv echipa lui, ştiu şi ce din partid şi toţi cei care îl susţin'', a spus Dana Budeanu, în exclusivitate la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Nicușor Dan dezvaluiri

ȘTIRI

Petrolul rusesc, interzis de astăzi în UE. Ce urmeaza după intrarea în vigoare a embargoului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close