Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu, faţă în faţă cu ministrul Petre Daea: "El este România, îl iubesc enorm!"

Dana Budeanu, faţă în faţă cu ministrul Petre Daea: "El este România, îl iubesc enorm!"

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat astăzi la deschiderea târgului organizat în curtea instituţiei, cu ocazia "Zilei Naţionale a Produselor Agroalimentare Româneşti", unde a fost prezentă şi Dana Budeanu.

de Georgiana Adam    |    08 Oct 2022   •   13:15

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost prezent, în acest weekend, la târgul organizat în curtea Ministerului Agriculturii din Bucureşti, unde Dana Budeanu şi-a exprimat admiraţia pe care o are faţă de acesta.

"Îl iubesc, ştiţi asta. Trebuie să o spun. Este ministrul României, nu este al Agriculturii, este ministrul României. Aşa cum credeţi voi că sunteţi tineri şi că le ştiţi pe toate şi că viaţa e pe net. Viaţa e aici. Dacă nu ar fi ei şi dacă nu ar fi ministrul Daea, nu aţi avea cum să staţi pe net. Asta e viaţa. Dânsul este România, nu mă interesează că sunteţi sau nu de acord. Eu ştiu de unde venim şi doar când o să vă întoarceţi aici, o să ne salvăm. Până atunci, rămânem pe Facebook. Vă iubesc enorm.

Potrivit unui comunicat al MADR, târgul organizat în curtea instituţiei îi aşteaptă pe bucureşteni cu o gamă variată de produse de calitate: preparate din carne, lapte, produse de panificaţie şi patiserie, legume, fructe proaspete şi procesate, băuturi spirtoase şi vin, miere, dulceţuri, expuse de producători, fermieri sau operatori economici.

"Produsele româneşti trebuie să ocupe vitrinele magazinelor şi să umple mesele consumatorilor pentru că sunt extraordinar de bune, iar producătorii noştri valoroşi ştiu să le pregătească şi o fac cu mult suflet. Noi trebuie să fim stăruitori în a ne păstra tradiţiile şi să consumăm ceea ce produce pământul, avem un patrimoniu gastronomic extrem de bogat pe care nu trebuie să-l neglijăm. Vă îndemn pe toţi să faceţi ca mine: să mâncaţi româneşte!", a declarat ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close