Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu se implică în alegeri: „S-a deschis cel mai mare bordel politic din România”

Dana Budeanu se implică în alegeri: „S-a deschis cel mai mare bordel politic din România”

Dana Budeanu a ales să se implice în alegerile locale anunțate a avea loc pe 27 septembrie. În cadrul emisiunii ”Verdictul”, disponibilă online, vedeta le promite fanilor dezvăluiri incendiare, chiar dacă va fi nevoită să „le strice ploile” politicienilor. „S-a deschis cel mai mare bordel politic din România”, anunță Budeanu.

Dana Budeanu se implică în alegeri: „S-a deschis cel mai mare bordel politic din România”
de Cristina Tudorache    |    27 Iul 2020   •   18:20

Dana Budeanu spune că ”s-au deschis deja ușile celui mai mare bordel politic din România”, referinduse la fotoliul de primar general al Capitalei, unde miza este uriașă.

„Ați văzut că în weekend s-a precipitat puțin situația, a început campania electorală, s-au deschis ușile celui mai mare bordel politic din România, care este la București. Aia e, așa este pe Capitală. Înainte de a crede că va exista vreo campanie online, pe Tv, pe cașcavaleu în acest, în afară de aia pe care o să o fac eu singură cuc, vreau să vă anunț un lucru.

Dana Budeanu se implică în alegeri: „S-a deschis cel mai mare bordel politic din România”

Toți ăștia, de la pensații PNL, PSD, USR PLUS Doi Și-un Sfert, băi, voi toți la un loc, cu toți ăia pe care îi angajați, cu tot cașcavalul pe care îl dați voi la presă, cu toate încercările de a mă bloca pe mine, cu toate creierele aduse toate la un loc, cu toate creierele voastre de fătălăi, toți, împreună, nu faceți nici măcar cât o circumvoluțiune de a mea.

Nu este o tragedie, este o realitate. Deci, dacă toți vă puneți împreună, cu toți banii din lume, cu toate creierele pe care le aveți voi, cu tot know how-ul adus de nu știu de unde, de prin SUA, de prin Israel, nu faceți toți cât o circumvoluțiune a creierului meu”, a dezvăluit Dana Budeanu.

A răbufnit la adresa ”imbecilului Tătaru”

Dana Budeanu a răbufnit la adresa ministrului Sănătății Nelu Tătaru, pe care l-a numit ”imbecil”, referindu-se la legea carantinei care presupune internarea persoanelor infectate cu COVID-19, simptomatice sau nu, pentru 48 de ore.

„Am înțeles că s-a stat până la ora 1 jumate noaptea în Senat să se dezbată, să se recitească, o lege fără sens, anume legea carantinării, legea pușcăriei, o lege care este doar un abuz, încă un abuz asupra sclavilor acestei nații pentru că doar sclavii respectă abuzurile, sclavii sunt ținuți prizonieri ca abuzurile să se poată întâmpla.

Și un câine fuge dacă încerci să dai în el. Și o furnică fuge dacă încerci să o prinzi. Ce faceți voi, nenorociților, cu oamenii, nu este un abuz, este o dictatură. Legea nu are niciun sens, e zero. Am citit legea.

Care e sensul să mă duci la spital, imbecilul dracu’ Tătaru, 48 de ore, după care eu semnez pe propria răspundere că plec din spital dacă nu au început simptomele? Păi 99,9% din infectați nu au simptome. Și dacă apare peste 48 de ore, tu cum știi că a apărut simptomul? Mă pârăste vecinul că m-a auzit tușind pe balcon?”, a spus Dana Budeanu.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu alegeri bordel
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close