Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu, despre tragedia de la Arad: "Suntem expuși în fața oricăror infracțiuni și a tuturor criminalilor"

Dana Budeanu, despre tragedia de la Arad: "Suntem expuși în fața oricăror infracțiuni și a tuturor criminalilor"

Dana Budeanu a făcut un apel pentru politicieni, cei care, spunea ea, sunt responsabili de modul în care a ajuns în prezent Poliția Română.

Dana Budeanu, despre tragedia de la Arad: "Suntem expuși în fața oricăror infracțiuni și a tuturor criminalilor"
de Georgiana Adam    |    31 Mai 2021   •   18:18

"Siguranța națională, siguranța cetățeanului este în mâna MAI exclusiv. Noi nu mai avem Poliție, voi niște nenorociți ați distrus apărarea acestui stat.

Nu avem nevoie de Armată, cât avem nevoie de Poliție. Suntem de 1 an și două luni expuși definitiv, ca oamnei, ca țară, în fața oricăror infracțiuni și a tuturor criminalilor (...) Efectivele au fost folosite ca să controleze măști pe stradă. De ce nu ați folosit Poliția Locală? (...) Polițiștii români, trebuie să mă apere pe mine pe stradă, să mă apere de cine?

De infractorii pe care Occidentul i-a trimis înapioi (...) Infracționalitatea este în creștere, clanurile interlope, clanurile de tâlhari și-au extins toate rețelele operative.

Domnule Bode, verificați ce vă spun și o să vedeți că așa este!", a spus Dana Budeanu, cu privire la tragedia de la Arad.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu tragedie bomba Arad accident
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close