Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu: "Viaţa este despre oameni ca dr. Flavia Groşan" | VIDEO

Dana Budeanu: "Viaţa este despre oameni ca dr. Flavia Groşan" | VIDEO

Dana Budeanu şi-a declarat susţinerea faţă de medicul pneumolog Flavia Groşan care a dat azi explicaţii în faţa comisiei de etică a Colegiului Medicilor. Medicul din Oradea a postat un mesaj pentru susținătorii săi.

Dana Budeanu: "Viaţa este despre oameni ca dr. Flavia Groşan" | VIDEO
de Claudia Popovici    |    22 Mar 2021   •   22:12

Dana Budeanu a precizat în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" moderată de Mihai Gâdea la Antena 3 că va continua să o susţină pe dr. Flavia Groşan pentru că viaţa este despre oameni ca ea.

"Mă bucur că am putut o susțin. O susţin în continuare. Viața este despre oameni ca doamna Groșan. Viața cu bune și cu rele se trăiește cu zâmbetul pe buze fiind pozitiv. Găsind soluții bucurându-te în continuare de ceea ce mai poți să te bucuri. Viața nu se trăiește în panică",a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu îi ia partea medicului Flavia Groșan: Oferă o alternativă la această psihoză. Nu este un vraci. Nu se fac vrăji la dânsa"

”Oferă o alternativă la această psihoză. Această psihoză face enorm de multe victime. Este firesc ca oamenii să nu mai aibă încredere să meargă la spital. Cine ar avea, când pe absolut toate posturile TV toți acești „specialiști” ne explică că pur și simplu trăim apocalipsa.

Eu dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la spital? Nu! De ce? Pentru că îmi este frică să mă duc la spital. Spitalul a devenit imaginea morgii. Nu am văzut niciun medic de la ATI, de oriunde, dintr-un spital COVID-19, care să iasă și să spună: „Stați liniștiți, veniți! Avem grijă de voi!” Nu, toată lumea iese și spune „murim”, „se moare”; „nu mai avem niciun loc” - adică nu mai avem niciun loc, nu mai veniți.

Eu sunt un om normal, în acestă pandemie eu unde mă duc? Doamna doctor a ieșit, nu am auzit de ea un an, foarte grav de ea și de mulți alții ca dânsa. Noi oamenii nu am auzit de ea, de ce nu am auzit de ea?!

De ce cei asimptomatici, cu forme ușoare, nu sunt tratați așa cum ni s-a prezentat, online. De ce nu au voie să ia și alte medicamente? Doamna nu este un vraci, este un pneumolog care tratează cu medicamente de la farmacie. Nu este nimic fantastic, nu se fac vrăji la dânsa pe online. De ce o linșăm pe ea?! Eu astăzi dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la ea pentru că îmi e frică să merg la spital”, a spus Dana Budeanu în platoul Antena 3.

 

 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Flavia Groșan
Parteneri
Accident extrem de grav în Teleorman între două autocare și un TIR!
x close