Antena 3 CNN Actualitate Dana Deac, noi probleme de sănătate după ce a învins cancerul de 5 ori. Medicul i-a spus: "De asta nu puteți scăpa. Așa că alegeți!"

Dana Deac, noi probleme de sănătate după ce a învins cancerul de 5 ori. Medicul i-a spus: "De asta nu puteți scăpa. Așa că alegeți!"

Prezentoarea TVR Dana Deac, care a învins cancerul de cinci ori, are din nou probleme de sănătate. Jurnalista a povestit totul pe o reţea de socializare.

Dana Deac, noi probleme de sănătate după ce a învins cancerul de 5 ori. Medicul i-a spus: "De asta nu puteți scăpa. Așa că alegeți!"
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2020   •   13:55

Dana Deac, în vârstă de 58 de ani, a primit o veste de la medici care a pus-o pe gânduri. Recent, jurnalista a povestit pe pagina sa de Facebook ce i-a spus doctorul la consultaţie.

Prezentatoarea TV, care a învins cancerul de cinci ori până acum, a mers din nou la medic, după ce a acuzat mai multe zile dureri de cap.

Dana Deac, alte probleme de sănătate după ce a învins cancerul

"(...) am fost la doctor, pentru că nu scap de dureri de cap de două zile. Mi-a spus foarte ferm: `Doamna Deac, ați scăpat de cinci ori de cancer. De AVC (accident vascular cerebral - n.r.) nu puteți scăpa. Așa că alegeți! Vă luptați cu mafioții sau vă salvați viața? Am văzut ce ați făcut în ultimul timp. Dumneavoastră alegeți. Eu aș vrea să vă fiu doctor și peste 10 ani`. 

Am ajuns acasă cu aceleași dureri de cap, la care s-a adăugat neliniştea născută de monologul doctorului. Și ce am descoperit? Vecini care îmi arătau cum a fost tăiat cu drujba cablul de la RCS. Mă întrebau dacă să sune la Poliția locală, dacă tot nu se deranjează (...).

Dana Deac: Răspunsul dr. a fost o privire severă și rece

Pe doctor l-am întrebat cât timp am la dispoziție pentru a alege. Răspunsul lui a fost o privire severă și rece", a scris Dana Deac pe Facebook.

Realizatoare de televiziune spune în urmă cu trei ani că îi recidivase cancerul, după 10 ani de la vindecare. A suferit apoi o nouă operaţie.
 

×
Subiecte în articol: Dana Deac
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close