Antena 3 CNN Actualitate Dana Grecu: ”Bunica mea, înainte să se ducă, avea niște lucruri de zis și nimeni ...”

Dana Grecu: ”Bunica mea, înainte să se ducă, avea niște lucruri de zis și nimeni ...”

Dana Grecu: ”Bunica mea, înainte să se ducă, avea niște lucruri de zis și nimeni ...”
10 Aug 2016   •   18:54

Dana Grecu a afirmat, la emisiunea de miercuri ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, că ceremoniile funerale pentru Regina Ana au fost ”decent administrate”, contrazicându-l pe Marius Pieleanu, care a vorbit despre ”marchetizarea” evenimentului.

Dana Grecu a afirmat că i se pare decent ca evenimentul pentru oamenii simpli să fie la Palatul Regal, iar cel pentru oficialități la Palatul Peleș.

”Nici nu poți să ții lumea la coadă la sicriul Reginei și să lași președintele să vină prin față, să lași premierul să vină prin față și, în general, tot timpul cineva să vină mereu peste lume. Așa că au făcut un eveniment pentru oameni, de mâine, la Palatul Regal și pentru oficialități, la Castelul Peleș”, a spus Dana Grecu, la Antena 3.

Mai mult, Dana Grecu a arătat că este foarte probabil ca Regina Ana să-și fi dorit să fie depusă la Peleș, arătând că dorințele celor aflați în pragul morții sunt, de regulă, respectate de familie.

”Bunica mea, înainte să se ducă la Doamne, avea niște lucruri de zis și nimeni nu a îndrăznit să iasă din cuvântul bunicii mele”, a argumentat Dana Grecu.

 

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Dana Grecu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close