Antena 3 CNN Actualitate Dana Grecu, dezvăluiri ”din sistem”: Am avut nevoie să îmi astup o gaură în inimă. Mi s-a spus că ”post-operator nu garantăm”

Dana Grecu, dezvăluiri ”din sistem”: Am avut nevoie să îmi astup o gaură în inimă. Mi s-a spus că ”post-operator nu garantăm”

Dana Grecu, dezvăluiri ”din sistem”: Am avut nevoie să îmi astup o gaură în inimă. Mi s-a spus că ”post-operator nu garantăm”
25 Apr 2016   •   20:32

Dana Grecu a povestit la emisiunea de luni seară, de la Antena 3, ce i s-a spus ”din sistem” în momentul în care s-a pus problema să fie operată pe cord.

”Am avut nevoie în viața mea să îmi astup o gaură în inimă, e vorba de un defect cu care m-am născut și pe care l-am descoperit târziu”, a povestit Dana Grecu, în emisiunea ”La ordinea zilei”, unde s-a dezbătut subiectul infecțiilor intraspitalicești, ca urmare a celor mai recente dezvăluiri făcute de echipa lui Cătălin Tolontan.

Dana Grecu a povestit că oameni din sistemul medical din România i-au spus că ”operația va decurge perfect, pentru că sunt doctori minunați”, însă ”post-operator nu garantăm”. Prin urmare, Dana Grecu a fost sfătuită, mai mult sau mai puțin direct, să se opereze în străinătate.

”Nu m-am mai operat pentru că nu a mai fost cazul”, a spus Dana Grecu.

 

×
Subiecte în articol: Dana Grecu La Ordinea Zilei
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close