Antena 3 CNN Actualitate Dana Grecu recunoaște: "M-a surprins Elena Udrea. M-au sunat colegii din redacție, într-o zi…"

Dana Grecu recunoaște: "M-a surprins Elena Udrea. M-au sunat colegii din redacție, într-o zi…"

Dana Grecu recunoaște: "M-a surprins Elena Udrea. M-au sunat colegii din redacție, într-o zi…"
15 Oct 2016   •   19:30

Dana Grecu a povestit, sâmbătă, în emisiunea Adevăruri ascunse, un episod mai puțin cunoscut, în care Elena Udrea a vorbit despre ea.

“Eu am rămas surprinsă, vă spun sincer, eu nu am avut treabă niciodată cu doamna Udrea, în viața asta de jurnalist. Dar am urmărit-o, am comentat-o, am criticat-o când am simțit că trebuie să fac asta, unii spun că am exagerat, alții spun că nu am făcut destul, am făcut ce am simțit.

Dar mi s-a părut foarte interesantă o reacție de-a Elenei Udrea, de când a ieșit de la închisoare, de la arestul preventiv. La ieșirea din pușcărie, probabil aflând comentariile de la televizor, mi-a pronunțat numele. Și în ziua respectivă, colegii de la știri m-au sunat și mi-au zis că Udrea a vorbit despre mine. Ce putea să zică de mine? Și Elena Udrea ieșea din pușcărie și spunea că îmi mulțumește, pentru că am avut o atitudine echidistantă, eu, Radu, Andreea, toată echipa de la Ordinea Zilei. Și am urmărit acel moment și am întrebat de ce trebuie să privezi un om de libertate ca să faci dosar împotriva lui?”

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close