Antena 3 CNN Actualitate Dana Grecu: Cred că autorităţile împing răbdarea cetăţenilor până când nu mai pot cumpăni dacă ce fac este bine sau nu

Dana Grecu: Cred că autorităţile împing răbdarea cetăţenilor până când nu mai pot cumpăni dacă ce fac este bine sau nu

Dana Grecu: Cred că autorităţile împing răbdarea cetăţenilor până când nu mai pot cumpăni dacă ce fac este bine sau nu
29 Ian 2016   •   13:20

O maşină a ars în trafic, vineri, lângă sediul Consiliului Suprem al Magistraturii (CSM). Pompierii sosiţi la faţa locului au spus că în autoturism nu se afla nimeni. 

 
Maşina era parcată spre mijlocul drumului.
 
Proprietarul maşinii este chiar cel care şi-a incendiat maşina. 
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de vineri a emisiunii "Se întâmplă în România", realizată de Maria Coman.
 
Invitată în emisiune, Dana Grecu, realizatorul emisiunii "La Ordinea Zilei", a explicat că există şi o culpă de partea autorităţilor în astfel de situaţii. 
 
"Eu niciodată nu o să spun la televiziune, oricât de mare ar fi aşteptarea autorităţilor, să nu se protesteze. Oamenii au dreptul să facă asta, cât timp nu pun în pericol viaţa celorlalţi. Eu cred, pe de altă parte, când nu vorbim de afecţiuni psihice, eu cred că şi autorităţile astea împing răbdarea omului până la momentul când nu mai poţi cumpăni dacă este corect sau nu ce faci. Eu sunt mirată, altfel, cât de răbdători sunt foarte mulţi români umiliţi de stat, care stau şi aşteaptă răspunsuri şi decizii ani de zile, de la primării, de la instanţe. Îşi duc crucea cum pot ei mai bine. "
 

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close