Antena 3 CNN Actualitate Dana Grecu, mărturisire şocantă în direct: ''Sunt stoarsă, nu aud, nu văd!'' Ce explicație a dat

Dana Grecu, mărturisire şocantă în direct: ''Sunt stoarsă, nu aud, nu văd!'' Ce explicație a dat

Dana Grecu, mărturisire şocantă în direct: ''Sunt stoarsă, nu aud, nu văd!'' Ce explicație a dat
22 Oct 2016   •   19:57

Dana Grecu a mărturisit la ''Adevăruri ascunse'' că uneori are momente în care nu mai are deloc energie, iar o posibilă cauză a acestei stări este furtul de energie. De când realizează emisiunea din fiecare sâmbătă seară alături de parapsihologul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici Dana a învățat că vampirii energetici și furtul de energie sutn lucruri destul de seriose. 

'Vă mărturisesc sincer, când ies din emisiune am tendința, dacă îmi pune cineva un pat sau o canapea, să merg să stau - nu aud, nu văd. De multe ori trec colegi pe lângă mine, mă salută și eu sunt într-un soi de autism foarte ciudat. Sunt stoarsă: pe cât de ''bezmetică'' par uneori în emisiune, pe atât de stoarsă sunt după emisiune'', a mărturisit ea.

În continuare, Dana Grecu a explicat care sunt tipurile de vampiri energetici, iar Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au spus ce trebuie făcut ca să combatem fenomenul.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close