Antena 3 CNN Actualitate Dana Năstase, despre prima vizită la penitenciar: Toţi deţinuţii strigau "Andrei, întăreşte-l pe tatăl tău"

Dana Năstase, despre prima vizită la penitenciar: Toţi deţinuţii strigau "Andrei, întăreşte-l pe tatăl tău"

Dana Năstase, despre prima vizită la penitenciar: Toţi deţinuţii strigau "Andrei, întăreşte-l pe tatăl tău"
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Ian 2013   •   10:24

Dana Năstase, soţia fostului premier Adrian Năstase, a povestit în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Sinteza Zilei", într-un interviu acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea, cum a decurs prima vizită pe care aceasta i-a făcut-o soţului ei, la penitenciarul Rahova.

"Vreau să vă povestesc prima vizita la penitenciar. A fost la penitenciarul Rahova. Eu am intrat cu fiul meu cel mare; soţul meu era în spital. Intrarea în spital este între clădirea spitalului şi clădirea penitenciarului propriu-zis. Când am intrat în acea zonă a început un zgomot îngrozitor pentru că se bătea cu cănile în gratii. La început nu am ştiut ce se întâmplă. Erau toţi deţinuţii care se uitau la televizor cum intram noi în penitenciar (...) şi toţi strigau: Andrei, întăreşte-l pe tatăl tău", a povestit emoţionată Dana Năstase.

"Când am ajuns la Adrian, a spus că îi pare rău ca am trecut prin asta, el crezând că cei din curte ne-au adresat cuvinte urâte", a continuat ea, adăugând că acel incident a făcut-o să se gândească la "câtă lume a avut curajul să iasă şi să vorbească despre acest subiect".

Dana Năstase a mărturisit că, pentru ea, a fost "şocant" să vadă câţi oameni au putut să îi fie alături fiului ei cel mare, Andrei Năstase.

"Destul de interesantă lumea asta, care este o altă lume", a conchis Dana Năstase.



×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close