x close

Dăncilă îl pune la colț pe Orban: Aroganța guvernanților, dezastru pentru România

08 Apr 2020   •   15:52
Dăncilă îl pune la colț pe Orban: Aroganța guvernanților, dezastru pentru România sursă foto: Gov.ro

Viorica Dăncila a declarat că aroganța guvernanților PNL este dezastru pentru România.

'Aroganța guvernanților = dezastru pentru România.

Am atras atenția de mai multă vreme că Guvernul Orban trebuie să lase deoparte modul de acțiune unilateral și atitudinea atotștiutoare și să accepte consultarea cu societatea și clasa politică. Îi asigur pe guvernanți că acest lucru n-ar fi un semn de slăbiciune, ci unul de înțelepciune.

Semnalul dat ieri de partidele parlamentare este foarte important și are rolul de a repune Parlamentul în centrul sistemului politic. Starea de urgență nu justifică deloc statul în poziția de drepți! L-am urmărit pe domnul Ludovic Orban de la începutul crizei și văd o tentație a cezarismului care mă îngrijorează.

A început să-i placă să decidă de unul singur (cu erori periodice), să acționeze de unul singur (cu rateuri deja evidente), să monologheze în loc să dialogheze. Iritarea Executivului în relația cu Parlamentul e un semnal prost în acest context.

Sper ca domnul Orban să înțeleagă de ce coordonarea dintre Guvern și Parlament este esențială pentru sănătatea românilor în contextul pandemiei, dar și pentru sănătatea democrației românești.' a scris Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai multe despre:

Dancila Orban Romania
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati