Antena 3 CNN Actualitate Manelistul Dani Mocanu, implicat într-un nou incident extrem de violent

Manelistul Dani Mocanu, implicat într-un nou incident extrem de violent

Incident extrem de violent, azi-noapte, într-o benzinărie din Pitești. Mai mulți indivizi înarmați cu arme albe l-au atacat și bătut cu o cruzime de nedescris pe un bărbat până l-au lăsat lat.

Manelistul Dani Mocanu, implicat într-un nou incident extrem de violent
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    19 Aug 2022   •   16:43

Victima agresiunii a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Pitești, în cursul nopții, și i-au fost asigurate servicii medicale în Secția de Neurochirurgie, potrivit anchetaonline.ro.

Scenele terbile au avut loc joi seară în jurul orei 23.00, într-o benzinărie din zona Podul Viilor din Pitești și a implicat un grup mare de protagoniști. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum indivizii aveau asupra lor mai multe arme albe.

Atacatorii au sărit cu pumnii și picioarele pe victimă și au bătut-o până când aceasta nu a mai avut nicio reacție. Înainte să se retragă, indivizii au și călcat peste el. Potrivit unor surse, printre atacatori s-ar fi aflat și celebrul manelist Dani Mocanu, implicat de-al lungul timpului în mai multe scandaluri, dar și fratele acestuia.

Victima nu a depus plângere la Poliție. După ce a petrecut noaptea la spital, bărbatul a fost externat din Spitalul Județean Pitești pentru a primi îngrijiri medicale  în Capital.

Deocamdată, Dani Mocanu nu a fost chemat la audieri de oamenii legii. Cazul a ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești într-un dosar care vizează loviri și alte violențe, dar și ultraj contra bunelor moravuri.

Momentan, polițiștii fac cercetări pentru a identifica atacatorii care apar în imaginile înregistrate de camera de supraveghere din benzinărie.

 

×
Subiecte în articol: Dani Mocanu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close