Antena 3 CNN Actualitate Dani Mocanu are interzis să intre într-un oraș din România 5 ani și a primit cea mai mare amendă acordată de o instanță din România

Dani Mocanu are interzis să intre într-un oraș din România 5 ani și a primit cea mai mare amendă acordată de o instanță din România

Problemele cu justiţia se ţin lanţ de Dani Mocanu. Cântăreţul de manele a primit o amendă uriaşă, una dintre cele mai mari acordate de o instanță din România.

Dani Mocanu are interzis să intre într-un oraș din România 5 ani și a primit cea mai mare amendă acordată de o instanță din România
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2022   •   09:44

Dani Mocanu a primit și interdicția de a intra 5 ani în Târgu Mureș, în același dosar, pentru că a amenințat un tânăr cu o armă albă într-un club.

Cântărețul de manele Dani Mocanu a fost condamnat să plătească o amendă penală de 100.000 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de port fără drept de obiecte periculoase. 

”Judecătoria Târgu Mureș condamnă pe inculpatul Mocanu Daniel (…) la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 75.000 de lei (150 de zile amendă X 500 de lei) pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept de obiecte periculoase prevăzută, cuantum al amenzii determinat ca fiind rezultatul înmulţirii numărului zilelor amendă, respectiv 150 de zile amendă, cu suma corespunzătoare unei zile amendă, şi anume suma de 500 de lei”, se arată în decizia judecătorilor.

Cântărețul de manele Dani Mocanu a fost arestat la domiciliu, iar pe numele fratelui său Nando, a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: Dani Mocanu România Târgu Mureș
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close