Antena 3 CNN Actualitate Dani Mocanu s-ar putea să măture și să îngrijească spații verzi. ”Ne conformăm și asta este”

Dani Mocanu s-ar putea să măture și să îngrijească spații verzi. ”Ne conformăm și asta este”

Manelistul Dani Mocanu ar putea lăsa microfonul pentru mătură. Acesta a fost condamnat la muncă în folosul comunității, iar judecătorii au decis că artistul va trebui să măture, să ajute la amenajarea spațiilor verzi sau la curățenie.

Dani Mocanu s-ar putea să măture și să îngrijească spații verzi. ”Ne conformăm și asta este”
de Andreea Ştefan    |    28 Iun 2021   •   21:30

Dani Mocanu a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii, după ce pe 24.08.2020, a fost surprins circulând fără permis de 3 ori în aceeași zi.

Manelistul va trebui să presteze muncă neremunerată timp de 90 de zile la Direcția de Sănătate Publică Argeș sau la Primăria Municipiului Pitești.

De asemenea, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, el va trebui să se prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Argeș la termene prestabilite, să primească vizitele consilierului de probațiune, să comunice schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să frecventeze un program de reintegrare socială.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în decurs de 10 zile.

”Dacă va rămâne definitiv, ne conformăm și asta este, pentru că până la urmă trebuie să respectăm legea. Când am fost amărât și nu aveam doi lei în buzunar, vă dați seama, eram un om simplu. Acum că am ajuns bine, de ce nu. Acceptăm, acceptăm”, a spus Dani Mocanu la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Dani Mocanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close