Antena 3 CNN Actualitate Primăria sectorului 4 face primii paşi pentru a primi miliardele salvatoare din PNRR

Primăria sectorului 4 face primii paşi pentru a primi miliardele salvatoare din PNRR

A fost o întâlnire de gradul zero la Primăria sectorului 4. Edilul Daniel Băluţă a stat faţă în faţă cu ambasadoarea Franţei în România. 

Primăria sectorului 4 face primii paşi pentru a primi miliardele salvatoare din PNRR
Sursa foto: Hepta | Mediafax_Foto-Andreea_Alexandru
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Noi 2021   •   13:11

Ținta întrevederii a fost de a găsi cele mai bune soluții pentru finanţarea de proiecte din bani europeni.

Primăria sectorului 4 a făcut primii paşi pentru a intra în posesia banilor europeni din PNRR. 

Din aceste fonduri, Daniel Băluţă vrea să facă investiţii în şcoli, grădiniţe, în infrastructură, sănătate, în spaţiile verzi şi în digitalizare. 

"Ne interesează să depunem fişe astfel încât banii europeni să ajungă mai repede în sectorul 4, astfel încât câţi mai mulţi copii să beneficieze de şcoli sigure şi dotate, suprafaţa spaţiilor verzi să crească exponenţial, iar scopul final este implementarea la sectorul 4 a conceptului european", a declarat edilul de la sectorul 4, Daniel Băluţă.

Ambasadoarea Franţei în România, Laurence Auer, şi-a anunţat sprijinul pentru proiectele ce vor duce la dezvoltarea acestei zone a Capitalei. 

"Sectorul 4 este plin de oportunităţi şi are nevoie de multe investiţii. Sunt foarte încântată să constat că domnul primar vrea să utilizeze fondurile, aprobate deja zilele trecute, din PNRR pentru şcoli, spaţii verzi, regenerarea urbană şi voi face tot ce-mi stă în putinţă să ajut la punerea în aplicare a proiectelor discutate azi", a spus Ambasadoarea Franţei în România, Laurence Auer.

Primăria sectorului 4 are în lucru o serie de proiecte de anvergură. Dintre acestea, numai proiectul de regenerare urbană este estimat la o valoare de circa un miliard de euro. 
 

×
Subiecte în articol: Daniel Băluţă
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close