Antena 3 CNN Actualitate Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4: "Prelungim linia M2 de metrou și dincolo de Șoseaua de Centură, către comuna Berceni"

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4: "Prelungim linia M2 de metrou și dincolo de Șoseaua de Centură, către comuna Berceni"

Linia M2 de metrou va fi prelungită dincolo de Șoseaua de Centură, spre comuna Berceni, a anunțat marți primarul Sectorului 4 din București, Daniel Băluță. Proiectul a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului București.

Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4: "Prelungim linia M2 de metrou și dincolo de Șoseaua de Centură, către comuna Berceni"
Sursa foto: Daniel Băluţă/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    29 Iun 2021   •   18:34

Proiectul este realizat în parteneriat cu mai multe instituții și companii de stat.

"Acest proiect, la care lucrăm deja împreună cu Consiliul Județean Ilfov, cu Ministerul Transporturilor, cu Metrorex și cu CFR S.A., a primit astăzi undă verde, în unanimitate, din partea Consiliului General al Municipiului București, fapt pentru care trebuie să mulțumesc tuturor consilierilor generali, indiferent de partidele politice pe care le reprezintă.

De ce am început acest proiect? Pentru că infrastructura mare transformă zona într-una atractivă pentru investitori, iar acest lucru înseamnă dezvoltare economică și o viață mai bună pentru oameni.

Pentru că generează locuri de muncă bine plătite, bani mai mulți la bugetul local, adică fonduri pentru proiecte noi, un aer mai curat, pentru că vom lăsa mașinile în afara orașului și vom circula cu metroul, dar și scăderea timpilor în trafic, prin depresurizarea Centurii Capitalei și a șoselelor din Sectorul 4.

În plus, este un nou pas către dezideratul de a transforma zona într-una metropolitană, conectată în mod real cu restul orașului", a precizat Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

Prelungim linia M2 de metrou și dincolo de Șos de Centură, către comuna Berceni. Acest proiect, la care lucrăm deja...

Posted by Daniel Băluță on Tuesday, 29 June 2021

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close